Wachtlijstinformatie

We hebben 2 soorten wachttijden: de aanmeldwachttijd en de behandelwachttijd. De aanmeldwachttijd is het aantal weken tussen de aanmelding en intake. De behandelwachttijd is het aantal weken tussen de intake en de start van de behandeling. We bepalen deze wachttijden op basis van de laatste 2 maanden. De wachttijden blijven altijd een indicatie en kunnen in de realiteit iets afwijken.

Groningen

Aanmeldwachttijd: 14 weken
Behandelwachttijd: 9 weken


Voor onze locatie in Groningen berekenen we niet alleen de wachttijd door 2 maanden terug te kijken. We kijken daar ook vooruit naar de ruimte in de agenda's van onze behandelaren, per diagnose. Wachttijden kunnen daardoor iets afwijken. Bekijk onze gedifferentieerde wachttijden in Groningen.

Leeuwarden

Aanmeldwachttijd: 8 weken
Behandelwachttijd: 6 weken

Assen

Aanmeldwachttijd: 18 weken
Behandelwachttijd: 22 weken

Zwolle

Aanmeldwachttijd: 10 weken
Behandelwachttijd: 15 weken

Goed om te weten: we hebben op dit moment een langere wachttijd voor onderzoek naar ADHD/ASS. Gaat jouw aanmelding over deze hulpvraag en wil je weten hoe lang de wachttijd voor jou is? Neem dan contact met ons op via (038) 202 40 29.


Deze informatie is aangepast op: 7 september 2023

Wachttijden te lang?

Wanneer je de wachttijd te lang vindt kun je altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan je hierin ondersteunen, zodat je mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Forte GGZ © 2023  |  Sitemap  |  Algemene Voorwaarden  |  Klachten  |  Privacy  |  Cookiebeleid  |  Klokkenluidersregeling
Menu