Studenten Poli's | Contactmedewerkers

25-09-2019

Psychologen Judith de Vries (Locatie Zwolle), Wander Hielkema (Locatie Leeuwarden), Joris van Essen (Locatie Groningen) & Mariska Eggen (Locatie Assen) zijn namens de Studenten Poli van Forte GGZ contactmedewerker Opleidingen. Leidinggevenden, docenten, decanen, studieloopbaanbegeleiders, studentenpsychologen en andere medewerkers van opleidingen kunnen met hen contact opnemen voor voorlichting, samenwerking, het leggen van verbinding tussen de opleiding en de Studenten Poli. Zij komen graag naar u toe, maar nodigen u ook uit naar de Studenten Poli te komen. Een rondleiding is een vast bestanddeel van zo'n bezoek. U bent van harte welkom! 

Contactgegevens: Judith de Vries (j.devries@forteggz.nl), Wander Hielkema (w.hielkema@forteggz.nl), Joris van Essen (j.vanessen@forteggz.nl) en Mariska Eggen (m.eggen@forteggz.nl) of via het secretariaat: (050) 205 33 44

Leidinggevenden, docenten, decanen, studieloopbaan begeleiders, studentenpsychologen en andere medewerkers van opleidingen kunnen met hen contact opnemen voor voorlichting, samenwerking, het leggen van verbinding tussen de opleiding en de Studenten Poli. Zij komen graag naar u toe, maar nodigen u ook uit naar de Studenten Poli te komen. Een rondleiding is een vast bestanddeel van zo'n bezoek.

U bent van harte welkom! Contactgegevens: Judith de Vries (j.devries@forteggz.nl) en Wander Hielkema (w.hielkema@forteggz.nl) of via het secretariaat: (050) 205 33 44.


 
Forte GGZ © 2021  |  Sitemap  |  Voorwaarden  |  Klachten  |  Privacy  |  Cookiebeleid  |  Klokkenluidersregeling

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Het kabinet heeft in samenspraak met RIVM Corona-maatregelen afgekondigd die landelijk gelden.Klik op meer informatie om te zien wat deze maatregelen voor jou betekenen.

Meer informatie
Melding sluiten
Menu