Menzis en Forte GGZ sluiten onderscheidend contract

10-04-2019

Op de foto vlnr. Bas van Riet Paap (Manager GGZ & Operationele Zorginkoop Menzis), Erik Knoll (bestuurder Forte GGZ) en Joris van Eijck (directeur Zorg Menzis)

Op 8 april 2019 is er een intentie tot een meerjarenovereenkomst gesloten tussen Menzis en Forte GGZ. Een contract gericht op “werken aan goede GGZ zorg”, zo benadrukken de contractpartners. De inhoud en kwaliteit van de geestelijke gezondheidszorg  staat in de meerjarenafspraak centraal.

"Dit is goed nieuws voor onze cliënten en de verzekerden van Menzis’, aldus bestuurder Erik Knoll van Forte GGZ, ‘het is prachtig dat kwaliteit van zorg onderstreept wordt door het vertrouwen dat Menzis in ons uitspreekt."

“Samen werken we aan hetzelfde doel: de verzekerde krijgt passende, efficiënte en doelmatige zorg!”, aldus Joris van Eijck, directeur Zorg bij Menzis. Het verminderen van de wachtlijsten in de GGZ is daarbij een gezamenlijke verantwoordelijkheid en doelstelling binnen het contract, waarbij er oog is voor beperking van regeldruk en administratieve lasten.

 
Forte GGZ © 2019  |  Sitemap  |  Algemene voorwaarden  |  Klachten  |  Privacy
Volg ons via Facebook
Menu