CliŽnttevredenheid Forte GGZ opnieuw gestegen

22-04-2021

De cliënttevredenheidsmeting van 2020 ligt op tafel en dat is reden voor een feestje! Forte GGZ scoorde dit jaar maar liefst een 8,2 voor de gegeven behandelingen. Dit is wederom een stijging ten opzichte van het voorgaande jaar (8,0), waarmee de stijging sinds 2017 (7,4) en 2018 (7,6) wordt voortgezet. Een stijging van de waardering om trots op te zijn. En dat in een tijd waarin veel afspraken via beeldbellen plaatsvonden. Complimenten aan al onze medewerkers die zich in het afgelopen jaar met hart en ziel hebben ingezet voor goede zorg voor onze cliënten!

De mate van inspraak die cliënten hebben ervaren met betrekking tot de keuze voor een bepaalde vorm van behandeling is in 2020 ten opzichte van 2019 heel licht gedaald (75% antwoordde ‘grotendeels’ of ‘ja, helemaal’, tegen 78% in 2019). De ervaren inspraak met betrekking tot het betrekken van naasten bij de behandeling is echter gestegen (78% antwoordde ‘grotendeels’ of ‘ja, helemaal’, tegen 68% in 2019). Dit zijn onderwerpen die wij belangrijk vinden en ons in willen verbeteren. Ditis terug te vinden in de jaarplannen voor 2021, met aandacht voor de implementatie van herstelgerichte zorg en het ontwikkelen van een goed familiebeleid.
Forte GGZ © 2024  |  Sitemap  |  Algemene Voorwaarden  |  Klachten  |  Privacy  |  Cookiebeleid  |  Klokkenluidersregeling

Forte GGZ heeft in 2024 geen contract met Menzis en de bijbehorende labels (Anderzorg, Hema en VinkVink).

Als je bij hen verzekerd bent of wilt worden, kun je nog steeds bij Forte GGZ terecht, maar je ontvangt de factuur direct en deze moet je zelf betalen. Forte GGZ hanteert de NZA-tarieven (deze staan op de website van Forte GGZ).
Je kunt de factuur indienen bij Menzis voor vergoeding. De mate van vergoeding hangt af van je polis:

‚ÄĘ een restitutiepolis vergoedt 100%
‚ÄĘ de naturapolissen van Menzis vergoeden ongeveer 63%, wat betekent dat je zelf 37% moet betalen.Neem voor de exacte vergoedingsdetails en polisvoorwaarden contact op met Menzis.

Melding sluiten
Menu