Opgeslagen formulier voltooien
Dit aanmeldingsformulier werkt stap-voor-stap. Een zorgvuldig ingevuld aanmeldingsformulier helpt bij het in kaart brengen van voorinformatie waardoor het eerste gesprek goed kan worden voorbereid door de behandelaar. Het formulier kan tussentijds worden opgeslagen zodat u er later mee verder kan gaan.


Belangrijke informatie voor het invullen van dit formulier: voor 2024 hebben wij geen contract met Menzis. Bent u verzekerd bij Menzis? Lees dan wat dit voor u betekent.


Voor vragen of hulp bij de aanmelding kunt u altijd contact opnemen met Forte GGZ (050 205 33 44, ma-vr 8:30–17:00 of info@forteggz.nl).

 1. Ben je eerder bij Forte GGZ in behandeling geweest?*
 2. Ben je tot voor kort in zorg geweest bij een (jeugd-)GGZ-instelling?*
 3. Is dit langer dan een jaar geleden?*
 4. Heb je de verwijzing met jouw (huis)arts besproken?*
 5. Overleg met jouw regiebehandelaar bij de andere (jeugd-)GGZ-instelling of de verwijzing door de regiebehandelaar is verstuurd of dat dit via de huisarts dient te verlopen

  i

 6. Indien de verwijsbrief in jouw bezit is, stuur deze dan, voldoende gefrankeerd, naar:
  Forte GGZ
  van Swietenlaan 7
  9728 NX Groningen

  Is er sprake van een dreigende crisissituatie waarbij 24-uurs bereikbaarheid nodig is?*
 7. Als jouw huisarts samen met jou tot de conclusie komt dat een verwijzing naar Forte GGZ passend is, kunnen wij jouw aanmelding in behandeling nemen. Een verwijzing van de huisarts is dus noodzakelijk. Je kunt het aanmeldingsformulier (hieronder) alvast invullen; wij wachten de verwijzing van de huisarts dan af.

  Indien de verwijsbrief vervolgens in jouw bezit is, stuur deze dan, voldoende gefrankeerd, naar:
  Forte GGZ
  Paterswoldseweg 802
  9728 BM Groningen

 8. Forte GGZ heeft geen 24-uurs bereikbaarheidsdienst.

  Forte GGZ biedt geen hulp in geval van (dreigende) crisissituaties. Wij adviseren je om contact op te nemen met de huisarts (of huisartsenpost) voor een verwijzing naar passende hulp.

 9. Jouw gegevens zijn bij ons bekend. Je kunt Forte GGZ bellen voor een afspraak. Indien er wijzigingen zijn in jouw verzekeringsgegevens of jouw persoonlijke gegevens verzoeken wij je dit aan Forte GGZ kenbaar te maken.

  Forte GGZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Buiten deze tijden kun je een e-mail sturen naar info@forteggz.nl.

  • Persoonsgevens aan te melden persoon
  • Gegevens naaste(n) (bijv. partner, vriend(in), ouder(s), broer, zus, etc.)

  • Nog een persoon toevoegen
Forte GGZ © 2024  |  Sitemap  |  Algemene Voorwaarden  |  Klachten  |  Privacy  |  Cookiebeleid  |  Klokkenluidersregeling

Forte GGZ heeft in 2024 geen contract met Menzis en de bijbehorende labels (Anderzorg, Hema en VinkVink).

Als je bij hen verzekerd bent of wilt worden, kun je nog steeds bij Forte GGZ terecht, maar je ontvangt de factuur direct en deze moet je zelf betalen. Forte GGZ hanteert de NZA-tarieven (deze staan op de website van Forte GGZ).
Je kunt de factuur indienen bij Menzis voor vergoeding. De mate van vergoeding hangt af van je polis:

• een restitutiepolis vergoedt 100%
• de naturapolissen van Menzis vergoeden ongeveer 63%, wat betekent dat je zelf 37% moet betalen.Neem voor de exacte vergoedingsdetails en polisvoorwaarden contact op met Menzis.

Melding sluiten
Menu